Information on identification |
Ref. code: | BE/942855/1585/141 |
Ref. code AP: | 141 |
Title: | Uitzendingen door derden: ATRO. De weg van het vlees |
Genre (film): | reportage |
Category (film): | non fictie / non fiction |
Creation date(s), details: | 21 februari 1989 |
Creation date(s), remarks: | Uitzenddatum |
Level: | Stuk |
Information on extent |
Extent: | 1 videoband |
Playing time: | 0:18:05 |
|
Archival Material Types: | fysiek item |
| digitale kopie |
Director: | Freddy Robberecht |
Producer: | ATRO |
|
Information on content and structure |
Content: | De weg die het vlees aflegt van vee tot product voor de consument. Drie eisen worden er gesteld aan de producent: gezondheid, genot, gebruiksgemak. Vanuit deze 3 G's wordt het programma verder opgebouwd. Maar bv. maximale gezondheid is geen maximaal gebruiksgemak. Een maximaal genot is geen maximale gezondheid. En ook: maximaal gebruiksgemak is geen maximale gezondheid. Interview met: - Frans Snauwaert, dr Voedingswetenschappen - Jos Matthys, veearts - Dr J. Van Hoof, RUG - Dr. R. Tijskens, Belgische Boerenbond |
|
Conditions of access and use |
Language: | Nederlands |
Technique media original: | video Open Reel |
|
Information on related materials |
Copies (existence, storage location): | Digitale kopie in MAM (VIAA) |
|
Description management |
Former reference codes: | C03035827 8930139 |
|
|
Descriptoren |
Items: | voedingsindustrie (Subjects\V) |
|
Gebruik |
Toestemming vereist: | None |
Raadpleegbaarheid: | Without restrictions |
Toegankelijkheid: | Public |
|
Sociale media |
Delen | |
|